Over ons

Ilio reclame is in 2003 opgericht. Sindsdien is ons bedrijf gegroeid en zijn wij gevestigd in een representatief pand in Hillegom met een eigen ontwerpafdeling, productieruimte en werkplaats.

Ons bedrijf is begonnen als Reclame sign bedrijf, maar ondertussen heeft ons bedrijf drie specialisaties ontwikkeld te weten gevelreclame, voertuigreclame en werkleding, werkschoenen en PBM's

Gevelreclame leveren wij verlicht onverlicht en als raamstickers. Uw voertuig reclame kunnen wij uitvoeren als standaard auto belettering (auto stickers) of car wrap.

Onze specialisatie werkkleding is al jaren onderdeel van ons bedrijf maar is sinds mei 2019 geroeid naar wat het nu is. Dat komt mede door de overname van Switch Safety Care en de specialsaties op het gebied van bedrijfskleding, werkschoenen (veiligheidsschoenen) en PBM's die wij hiermee in huis hebben gehaald.

Met de deze drie 'peilers' van ons bedrijf kunnen wij u een uniek 'one stop shop' concept aanbieden waarmee u direct uw behoefte aan visuele communicatie richting uw klanten invult.

Ons succes komt voort uit onze nuchtere Hollandse aanpak. Uw succes is ons succes en daar ondersteunen wij onze klanten dag en nacht bij. Dit doen wij niet alleen door uw opdracht goed uit te voeren maar ook door mee te denken tijdens het proces. Hierdoor worden wij door veel van onze klanten al vroeg betrokken bij opdrachten.

ilio reclame is een sibon erkend bedrijf. De Sibon is een branche organisatie voor de reclame en sign industrie. Sibon is tevens een keurmerk dat iets zegt over onze kwaliteit.

 

Duurzaamheid

Ilio reclame geeft om het milieu en doet er alles aan om “moeder aarde” te ontzien. Wij maken gebruik van ECO-solvent inkten en maken persoonlijk gebruik van elektrische voertuigen. Daarnaast benutten wij zoveel als mogelijk de maximale breedte van onze machines, zodat restafval wordt beperkt tot een minimum.

 

Sociaal ondernemen

Ilio reclame geeft terug middels sponsoring. Wij sponsoren FC Lisse, SV Hillegom, North Sea Cup en Sinterklaas intocht Hillegom.

 

Machine park

Mimaki wide format               Inka Onset                              

Mimaki  snijplotter                 Zund freesmachine

Suma sign snijplotter            OCE flatbed

Bubblefree applicator

 

Materialen

Ilio reclame  maakt gebruik van de folies van 3M, Avery en Oracal.